En hel vecka?!

Att tiden springer iväg visste jag men det här är ju löjligt! Hur har en hel vecka redan hunnit gå sen jag uppdaterade bloggen senast? Åh vad har jag gjort hela den veckan? Det känns inte som jag hunnit med så mycket men när jag tänker efter har jag ju ändå hunnit med en del..
 
I onsdags spenderade jag hela eftermiddagen i solen på M&M's altan. Helt underbart! Gick en promenad med mormor och hundarna men utöver det satt jag bara och njöt av att våren äntligen var kommen. Torsdagen var också en ganska lugn dag men den spenderades längre söderut tillsammans med Chass. Det blev shopping, lunch och en massa skratt i ett soligt Ängelholm. Trevligt trevligt! 
 
När fredagen sedan kom var jag glad att jag hade samlat energi under onsdagen och torsdagen eftersom jag och M då tog bilen upp till Ullared för att göra av med en hel del pengar på det enorma varuhuset Gekås. Eftersom vi kört hemifrån tidigt (var framme vid nio) började vi med att fika så att vi säkert skulle orka hela dagen. Sex timmar senare, efter att shoppat vad vi skulle, ätit lunch samt hunnit inom NetOnNet's lagershop för att införskaffa en ny kaffekokare till min favorit, begav vi oss söderut igen. Väl framme på Bjärehalvön blev det middag hos M&M där IdaGrisen även spenderat dagen. Mysigt!
 
Både under lördagen och söndagen blev det sen hemmapul och trädgårdsarbet men under lördagseftermiddagen/-kvällen hann vi även med bio, grillning och umgänge med kompisarna till långt in på småtimmarna. Mycket trevligt men trodde aldrig jag skulle orka upp sen på söndagen.. 
 
I måndags var det sen dags för den efterlängtade föräldrarkursen! Vi hade både två längtat efter att få träffa andra som också ska bli föräldrar till sommaren. Att få prata av sig, reflektera och känna igen sig var riktigt trevligt. Kvällen spenderades sedan med att försöka hjälpa syster med skolarbete (oj, vad man glömmer fort!) innan det blev hockey för hela slanten. 
 
Igår, tisdags, var min dag ganska lugn fram tills dess att vi skulle till BM (där allt såg bra ut!) för efter det var det snabba ryck upp till Laholm för att sedan köra ner till Ängelholm innan vi slutligen hamnade hos mina föräldrar i Hjärnarp där det blev middag och en massa pratande. Blir så när man inte träffats på ett bra tag! Mysigt att träffa dem och hela galet vad mina syskon växer, kan vi inte bara stoppa tiden lite?!
 
Denna dagen startar vi med en stor skål fil och flingor innan det är dags att ta tag i listan med saker jag hade tänkt få gjort idag. Tagga!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback