Fler måndagskvällar på önskelistan

Igår efter att ha träffat en saknad vän på lunch var det dags för att träffa de andra blivande föräldrarna på föräldrarkursen. Det var precis som förra måndagen riktigt trevligt och jag tycker det är lite synd att det bara är tre tillfällen - hade gärna gjort detta varje måndagskväll fram tills Knytet kommer. Igår var ämnet förlossning och jag är varken mer eller mindre rädd inför den dagen nu efteråt. Den kommer när den kommer och vi kommer klara oss igenom den tillsammans. Svårare än så är det inte! Jag är mest bara nyfiken, dels på vårt Knyte (äntligen ska vi få träffas!) men även smärtan alla pratar om, det känns som en upplevelse man absolut inte vill missa här i livet.
 
Idag blir det jobb på datorn - mail ska skickas, förlossningsbrevet ska skrivas och saker till Knytet ska beställas. Så helt enkelt en lugn dag, i alla fall fram till ikväll då vi ska ner till Malmö och heja fram M som ska springa Blodomloppet. Heja heja! 
 
Under tiden jag arbetar på datorn åker dagens första mellanmål ner. Åh vad jag längtar till sommaren när man kan toppa hallonkrämen med färska hallon. Mums!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback