Helg fredag till måndag

När man går hemma och väntar på att en liten ska komma kan man göra lite hur man vill med dagarna, därför förlängde jag helgen med måndagen eftersom syster min var på besök. Lovely! Det togs studentbilder och övades på balfrisyrer eftersom hon om mindre än tre veckor har gjort sitt i Falköping och då äntligen flyttar hem till Skåne. Åh va du är saknad! 
 
Snyggast i stan kommer du vara på balen!
 
Utöver syskonmys hanns det även med ett besök hos optikern innan det var dags att bege sig till föräldrarkursen eftersom det var dags för sista tillfället att träffa det härliga gäng som alla ska bli föräldrar för första gången nu under juni-augusti. Temat för dagen var första tiden hemma samt amningen och efter att ha sett en film och pratat väldigt mycket om ämnet känner jag mig faktiskt ganska redo inför detta vilket är skönt. 
 
Resten av helgen, alltså den riktigt helgen, har spenderats med att fixa iordning i källaren (inte mycket kvar innan jag har mitt eget lilla hobbyrum där nere), firat morfar som gått och blivit ett år äldre, hejat fram Tre Kronor till VM-guld samt sovit i båten för första gången denna säsong. Mysigt!
 
Blev både smörgåstårta och ett av mammas hantverk på morfars kalas. Mums!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback