En riktigt bra helg

Med regnet piskandes mot vindrutan sitter vi nu i bilen på väg hem från vår årliga weekend i Göteborg. Att tillsammans med sin familj koppla av och njuta av mysiga Göteborg är verkligen trevligt. Slänger upp lite bilder från vår helg senare ikväll när vi hunnit hem och packat upp. 

En annan trevlig sak är ju när man kollar sin blogg och inser att man fått massor av nya besökare - välkomna! Ännu trevligare är det ju när man inser att anledningen till denna höjning av besökare beror på att man vunnit en tävling. Fina Linda har varje år i sin blogg en julkalender och eftersom priserna är helt otroliga tar man ju chansen och tävlar. Åh jag vann! 6 månaders medlemsskap på Netflix och en Apple-tv (!) gjorde min helg om möjligt ännu bättre. Tusen tack än en gång! 

Bild lånad från lindablom.se

Veckans avslut

Denna helg har verkligen varit en lugn och skön helg med en hel del umgänge med släkt och vänner, mysigt! I fredags lämnade jag och Jessica hemmet för första gången på en hel vecka då vi körde till M&M eftersom min mormor fyllde år. När M sen anslöt efter jobbet blev det pizza till middag innan vi begav oss hemåt igen för att stanna i soffan resten av kvällen.
 
I lördags körde vi en runda in till stan för att handla lite samt äta lunch innan vi körde hem igen för att istället städa och förbereda för när vi skulle få gäster. Jessicas kusiner skulle nämligen vara hos oss på kvällen under tiden deras föräldrar var på julbord så då blev det lite lördagsmys med got mat, snacks och film i soffan innan dem sen alla fyra stannade över. 
 
Idag började vi dagen med att sjunga för yngsta kusinen som fyllde fem för att sen äta helgfrukost innan dem åkte hem. Då körde vi istället och tränade, jag på gymmet och M springandes i skogen med Jessica i vagnen. Skönt att få det gjort! Nu ligger Jessica i sin säng för att sova och M håller på att röja upp och diska undan medan jag ska fortsätta med mitt lilla projekt här på datorn. Trevlig söndagskväll på er!
 
Två bilder som är med i det projekt jag just nu håller på med och som förhoppningsvis är klart till jul!

När mörkret faller..

..lyser tösens paketkalender upp hemmet! Tänk att man bara kan vara så nöjd med något hemmagjort!

Trött sjukling

När man är sjuk sover man mycket så att man kan bli frisk!
 
Ja som ni kanske förstår gör vi inte särkilt mycket här hemma just nu då tösen fortfarande är lite dålig. Dock fick vi inatt sova en hel natt allihopa - lycka! Förhoppningsvis har vi bara ett par dagar kvar här hemma innan vi kan gå ut och träffa folk igen, börjar nämligen bli knäpp på att vara hemma.

Jessicas paketkalender

Eftersom jag är väldigt glad i att pyssla kände jag att en paketkalender skulle vara väldigt roligt att göra därför började jag planera en sådan till vår lilla tös. Men det här med att såga och snickra är ju inte riktigt min grej därför bad jag istället M att göra en trägran som jag kunde måla. Dessvärre blev jag ju tyvärr sjuk så även detta fick M göra så att jag sen bara kunde slå in små paket och hänga upp tillsammans med en ljusslinga från Happy Lights. Visst blev den fin?! Jag är verkligen supernöjd och himla glad att jag har en så händig man!
 
Fin både släckt och tänd - precis som en riktig gran!

Sjukstuga hemma hos oss

Mysiga december är här men tyvärr börjar vi den på samma sätt som vi avslutade föregående månad, nämligen sjuka. M fick köra och hämta Jessica på dagis förra veckan då hon hade feber och dagen efter tvingades jag köra hem från jobbet då jag hostade så mycket att jag knappt hade någon röst. Nu börjar jag bli bra i halsen igen men Jessica har istället blivit drabbad av ett virus som tydligen är vanligt hos barn i hennes ålder. Symptomen är liknande med vinterkräksjukan så i början var vi rätt oroliga att hela familjen skulle ligga sjuka men när det nu gått nästan 48 timmar sen första gången tösen kräkte är vi ganska säkra på att det istället är detta barnvirus som tydligen kan hålla i sig en hel vecka. Riktigt jobbigt för vår lilla tjej men riktigt jobbigt för oss också då vi inte kan hjälpa henne särskilt mycket. Försöker få henne att dricka mycket och att äta små portioner ofta men det är inte riktigt lätt när hon knappt har någon aptit. Nu hoppas vi på att det snart går över så att vi alla får vara friska och istället njuta av den juliga och mysiga månaden!
 
Det ska bli så skönt när vi båda är helt friska igen min lilla prinsessa!