Mitt år i år!

Efter ett uppehåll på nästan tre veckor är det äntligen dags att bege sig iväg till ViktVäktarna igen. Jag är mer taggad än någonsin för det här ska bli året då jag går i mål. Året då jag når min drömvikt och får den kropp och hälsa jag så länge strävat efter.
 
Det var sommaren 2010 min svägerska fick mig att ta första steget mot mål, det var då jag gick på mitt första möte och det var då jag insåg hur mycket jag ville detta. Hur mycket jag ville må bra - både fysiskt och psykiskt. Resan började bra med bra resultat redan från början och det var, utöver en svacka på två månader runt jul och nyår, bara minus på vågen. Men ett år efter min start började det bli tufft.. Det var nämligen då jag kunde se mållinjen och då jag började tappa motiveringen. Efter det gick det lite som en berg-o-dalbana och ett halvår senare hade jag mer eller mindre varken gått upp eller ner. När sen 2012 stod för dörren bestämde jag och M oss för att vi skulle skaffa barn när mitt preventivmedel var slut, vilket det beräknades vara till sommaren -12. Att då hitta motiveringen till att gå ner i vikt, när jag ändå skulle bli tjock efter sommaren, var väldigt svårt och detta resulterade i att jag i väntan på att få sluta med mina piller inte brydde mig så mycket och gick upp ett par kilon under våren och försommaren. Men nu är jag som sagt mer taggad än någonsin och vill detta så otroligt mycket!
 
Tre bilder på hur jag såg ut när jag vägde som minst och då hade jag ändå 7.3 kg kvar till det mål jag har satt den här gången. Är fullt medveten om att jag kommer få jobba för de där benen, armarna och magen men oj vad jag längtar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback