Tio nya plagg

Att handla kläder är alltid kul men roligast är det utan tvekan att handla kläder till Jessicas garderob. Igår blev det en hel del av denna vara (läs: tösens mamma gick all in på shoppingrundan!) därför har jag delat upp det i tre kategorier; romantiskt, basplagg och rött/vitt.
 
Att Kappahls serie Newbie är en av favoriterna kommer nog inte som någon större överraskning. Älskar de fina färgerna såsom beige, gräddvit och gammeldags rosa. Att nästan allt sen har spetsdetaljer gör ju inte saken sämre!
 
Spets, spets och spets. Just love it!
 
 
En vit kofta som passar till mer eller mindre allt är något som fattats i tösens garderob under en längre tid då den hon hade senast var i storlek 62. Längesen! Därför fick en sådan från H&M följa med hem tillsammans med ett par helt underbara rosamelerade mjukisbyxor från Lindex samt ett par strumpbyxor med halkskydd från Po.P. 
 
Strumpbyxor och mjukisbyxor blir perfekt att ha under overallen när man åker pulka.
 
 
Rött och vitt är bra basfärger därför blev det tre bodys från H&M som hon kan ha under klänningar eller tjocktröjor. Det blev även en röd- och vitrandig pyjamas från P.oP som mamma trånat efter ett tag. Så mjuk och skön!
 
Tre basbodys och fina ränder i de danska färgerna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback