Älskade vår

Mars fortsätter leverera helt underbara vårdagar så idag har vi mer eller mindre varit utomhus hela dagen - det är ju bara så härligt! Imorse gick vi, direkt efter frukost, en runda runt byn innan vi körde upp till Halmstad för att kliva upp på vågen. Trodde den skulle visa ett lite större minus men förmodligen håller kroppen fortfarande på vätska sen jag började träna intensivt, därför fick jag istället nöja mig med ett halv kilo minus. Helt ok ändå! 
 
När vi sen hade återvänt till Bjäre och fått lunch i oss kläddes Jessica i hennes fodrade skalkläder från Name it innan vi gick ut och satte oss på gräset. Nu är våren verkligen här! För Jessica var det första gången hon satt på gräs så det var verkligen en rolig upplevelse. När hon sen började bli trött stoppade jag istället ner henne i vagnen och gick en lång promenad i Båstad. Älskar att ha så nära till både havet och skogen!
 
På vägen hem blev det storhandling för vår del innan vi kunde köra hem där M redan väntade. Snabbt in med matvarorna i kylen/frysen för att sedan byta om till träningskläder så att veckans andra löpningspass kunde utföras i takt med att solen sjönk ner bakom horisonten. Härligt!
 
Två mobilbilder från kvällens löprunda!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback