Början på veckan

En glad tjej i M&M's trädgård!
 
Vilken bra dag vi har haft idag! Visserligen en ganska lång dag men ändå en bra dag! När Jessica vaknade tjugo i sex gjorde hennes pappa välling till henne innan hon och jag somnade om (jag drar min gräns vid sex, vaknar man innan dess försöker man somna om!). Dessvärre kunde jag själv inte sova längre än till strax efter sju medan tösen då fortfarande låg och sov bredvid. Det var då jag passade på att träna och äta frukost men när klockan började närma sig nio och Jessica fortfarande inte vaknat låg min fokus istället på att väcka henne på ett inte allt för elakt sätt (läs: dra upp rullgardinen och starta radion). 
 
Strax innan lunch for vi sen ner till Båstad eftersom jag skulle springa en runda. Lite ångest varje gång inför löpträningen men efter de första tio löpstegen är man bara så glad att man är igång, för i ärlighetens namn är det ju väldigt skönt att vara ute och springa. Medan jag var ute och sprang debuterade tösen på lekplatsen inne på M&M's innergård. Gungorna var nog roligast!
 
Nu ikväll har jag och M fixat och donat i källaren och även om det inte riktigt är helt färdigt börjar man nu se slutet på all rensning och en välorganiserad och rymlig källare börjar växa fram. Detta innebär alltså att vi snart kan börja tömma i garaget och då också så småningom riva garaget. Härligt med framsteg!
 
Spännande att gunga!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback