Dubbelt så många barn

I lördags vaknade hon halv sex och i söndags halv sju men idag är det måndag och då tar hon tydligen sovmorgon eftersom hon fortfarande sover.. Gosunge!
 
Det positiva med att Jessica vaknar tidigt är att vi får gjort hur mycket som helst om dagarna. Som i lördags t.ex., innan klockan var tio hade jag redan kört ner till Båstad och sprungit dagens löprunda medan M hade varit på tippen och slängt en massa skit från källaren och garaget. Så då blev det fika hos M&M innan vi återvände hem och åt lunch som vi alltså fått i oss innan klockan slagit tolv.
 
På eftermiddagen sen var M iväg och handlade med sin farmor medan jag och Jessica var hemma och förberedde inför hennes kompisbesök. Kompisens föräldrar skulle nämligen ha stor fest och eftersom han har träffat både mig och Jessica så mycket ställde vi upp som barnvakter. Jessica är alltså inte ens nio månader men har redan haft en pojke sovandes över. Galet men gulligt! 
 
Under söndagen lekte jag med barnen medan M slog ut väggar på nedanvåningen, vilket känns skönt för nu har vi verkligen börjat med renoveringen. När vi varit och lämnat Jessicas kompis blev det lunch följt av en middagslur då det sliter att dubbla på barnaskaran om så bara för knappt ett dygn. Resten av dagen spenderade M på nedanvåningen medan jag och Jessica var ute och promenerade samt lagade mat. Bra avslut på helgen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback