Fikabesök

Idag har Mells och hennes lille son varit här och fikat och tagit det lugnt så jag har fått gosa bebis samtidigt som jag fått en paus från min lilla gangster då hon märkligt nog alltid uppför sig när här är folk. Imorgon är det jobb som gäller och även om det är svintidiga morgnar nu för tiden så går det ändå ganska lätt att gå upp eftersom jag vet att det inte är så många arbetsdagar kvar innan julledigheten. Längtar! 
 
Vårt första besök! 

Pyssel inför jul

Denna nya vecka inledde vi lugnt med långfrukost och bokläsning under förmiddag för att sedan efter lunch och middagsluren köra in till Ängelholm. Där promenerade vi en runda på stan för att hämta ut en försenad födelsedagspresent till mig, köpa lite papper till årets julkort samt börja införskaffa småsaker till paketkalendern jag ska göra till Jessica. Att pyssla och få vara kreativ är ju bland det bästa med julen så det är härligt att det nu börjar närma sig!
 
Att baka (speciellt lussebullar och pepparkakor) är bland det mysigaste julpysslet! 

På skridskor för första gången

Jessicas moster/gudmor Nathalie åkte väldigt mycket skridskor när hon var yngre då hon tävlade i konståkning, så att hon skulle få lära Jessica detta var en självklarhet. Men i min värld skulle detta inte vara en möjlighet förrän när Jessica var lite äldre (typ skolåldern) och inte redan nu. Men jodå, i tidig julklapp fick Jessica sina allra första skridskor av sin moster, så igår körde vi in till Ängelholm för att testa. Åh vilken succé! Hennes nojiga mamma hade absolut ingenting att oroa sig över då det skrattades och åktes om vartannat. Dessutom gick det bara bättre och bättre för varje varv de åkte. Vår duktiga prinsessa!
 
Duktig tös i tryggt förvar hos duktiga moster! ♥

Tomten, jag önskar mig..

Eftersom jag igår var helt slut dök det aldrig upp någon önskelista från Jessica här på bloggen. Men idag är jag piggare, trots att jag egentligen gjort mer, så nedan kan ni se vad tösen önskar sig av tomten denna jul som närmar sig med stormsteg.
 
Pumpkin plocktorn // Den randiga barnkammarboken // Jabadabado kakfat // Jabadabado frukt // BigJigs blomstaplare // Duplo
 

Första lediga dagen

Efter att ha jobbat hela helgen har jag idag, min första lediga dag, bara varit hemma och myst, lekt och busat med vår dotter. Samtidigt som det kan vara skönt och välbehövligt att komma hemifrån ibland mår man ju ändå som bäst när man får vara hemma med sina favoriter. Men nu när lilla loppan ligger och sover i sin säng ska jag knåpa ihop hennes önskelista (kommer upp på bloggen imorgon!) samtidigt som jag kollar in årets fotbollsgala. Ha en trevlig kväll!
 
En liten del av tösens julklappar förra året!

Sista lediga dagen

Veckans sista lediga dag för min del idag så jag och Jessica ska passa på att mysa och busa extra mycket såklart. Men först ska jag till frisören, då det är hög tid att göra något åt kalufsen, så då ska Jessica vara hos M&M där det förmodligen också blir mycket mys och bus. Vi är så bortskämda med att ha så många nära och kära som bryr sig så mycket om oss och vår lilla prinsessa! Ni är guld värda! ♥
 
Jessica kör på samma outfit idag som när vi var och hälsade på lillkillen i Halmstad förförra veckan. Me&I från topp till tå!

Tillbaka till träningen

Tidigare ikväll var jag iväg och jympade och även om det var sjukt jobbigt och emellanåt även gjorde ont är jag så taggad över att nu vara igång med träningen på riktigt. Jag har ju faktiskt inte tränat ordentligen sen Jessica kom så förra veckan gick jag och köpte mig ett träningskort på Friskis&Svettis som ger mig rätten att både gymma, jympa samt gå på spinning i både Båstad och Ängelholms kommun. Så himla taggad är jag och har nu ikväll, efter kvällens träning, gjort upp ett träningsschema för de närmsta fyra veckorna. TAGGA!
 
För tre år sedan var jag i mitt vuxna livs bästa form men då hade jag inte gått igenom en graviditet utan istället varit medlem på ViktVäktarna i ett år. Någon dag ska jag tillbaka dit, det är bara att bestämma sig!

Komma ikapp

Första lediga dagen i november spenderar jag och Jessica hemma med att få gjort lite saker som bara legat den senaste veckan. Saker som det helt enkelt inte funnits tid till då det varit jobb och annat som tagit all tid. Skönt med såna här hemmadagar då man kan gå runt och pula iklädd sina myskläder.
 
Jessicas nya myskläder från Esprit. Supermjuka!