Min första blöjtårta

Igår kom den efterlängtade lille killen som jag för ett par veckor sedan gjorde en blöjtårta till därför tänkte jag nu visa lite fler bilder på den samt vad den innehöll. Det var som sagt till en liten kille, närmre bestämt Mells lille kille, blöjtårtan var till så innan jag började köpte jag, utöver det den skulle innehålla, blått band som jag skulle dekorera den med. När jag väl hade köpt på mig allt var det bara att börja!
 
Blöja efter blöja rullade jag ihop och fäste med gummiband men när jag rullat nästan 90 blöjor var det istället dags för det roliga. Av de nästan 90 blöjorna gjorde jag tre lager för att sedan dekorera med nappflaska, mössa, gosedjur, snuttefilt samt kläder för att slutligen binda ihop allting med det blåa bandet. Det absolut sista jag gjorde var att slå in det hela i cellofan samt skriva en fin lapp med en innehållsförteckning.
 
Jag måste säga att jag blev väldigt nöjd med det hela men så är jag ju också väldigt glad i att arbeta med händerna. Att få stänga ute allt som känns jobbigt och istället bara fokusera på att skapa något pyssligt och fint. Så himla kul är det och jag längtar redan tills någon annan i vår närhet ska få bebis så att jag får göra fler!
 
Blöjtårta bakad med kärlek och 90 blöjor, mössa, gosedjur, byxor, nappflaska, snutte och body.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback