Foglossning och högt tempo

Igår ansträngde jag verkligen kroppen, både på jobbet och på rasten då jag gick en lång promenad, så idag känner jag av foglossningen rätt ordentligt. Just idag är det inte helt toppen eftersom jag och Jessica ska springa hur många ärenden som helst då vi ska hinna med att både hämta paket på posten, åka och klippa Idas klor, växla pengar på banken och mycket mer. Men vi får helt enkelt ta det i vår egen takt, vilket vi nu har tid med eftersom jag igår gick på tre veckors semester. Underbart!
 
Dagen började vi i alla fall väldigt lugnt genom att läsa en bok i soffan!

Två lediga dagar

Igår var det fullt upp då vi på förmiddagen hade tid hos MVC och på eftermiddagen hos BVC. Alltså undersökning av barn nummer två på förmiddagen och barn nummer ett på eftermiddagen! Allting såg väldigt bra ut och medan bebis växer som den ska har Jessica stuckit iväg ordentligt både i längd och vikt. Vår lilla tös är inte så liten längre! Mellan de inplanerade besöken blev det ett lunchstopp hos M&M samt lite ärenden på byn, vilket gjorde att varken jag eller Jessica fick vilat någon middag igår. Detta i sig resulterade i en tuff eftermiddag med mycket bråk och kiv mellan oss så idag hade vi planerat in en mycket lugnare dag. Dock blev det om möjligt ännu mer inbokat med både bankmöte, schemaplanering på dagis samt en halvtimmes egentid då det var dags att fixa fransarna och brynen. Tack o lov fick vi ändå till att vila en stund på eftermiddagen så idag har det varit mycket gladare miner, härligt!
 
Du och jag min ögonsten!

Hemmadag

Efter en hel helgs arbete var det skönt att idag bara få vara hemma och mysa med mina flickor. En del lek inomhus men självklart även ett par timmar utomhus eftersom våren verkligen kommit till Bjäre. Underbart! 
 
Finingar! ♥

Första bilden

Något av det absolut häftigaste under graviditeten med Jessica, utöver förlossningen, var ju att gå på ultraljud. Att för första gången se sin bebis var en magisk upplevelse! Att se det man skapat tillsammans med sin älskade, ligga där inne och sprattla, vifta och suga på tummen var helt underbart. Åh igår var det dags igen! Ja till sommaren blir Jessica storasyster och eftersom vi nu är i vecka 19 var det hög tid att åka till Helsingborg för att ta oss en titt. En mycket livlig bebis gjorde det lite svårt för barnmorskan att kolla allt som skulle kollas men efter lite kämpande hade hon sett allt hon skulle och tagit alla mått hon behövde. Resultatet var topp och där fanns inget som helst att anmärka på, vilket självklart var oerhört lättande för oss föräldrar som nu kan fortsätta njuta av att vi ska bli fyra.
 
Vi längtar efter dig! ♥

Resurrected

Med tanke på hur tyst det har varit här inne kan man nästan tro att jag har gått och dött.. Men nejdå, även om jag har varit väldigt sjuk så lever jag!
 
Ja de senaste tre månaderna har inte varit särskilt roliga vad det gäller hälsan då jag mer eller mindre hostat varje dag. Vid tre olika tillfällen har jag uppsökt läkare för att ta prover samt fått testa ny medicin, dock utan särskilt bra resultat. Jäkligt tufft har det varit eftersom livet och vardagen rullar på även om man inte är på topp. Två veckor var jag t.om. sjukskriven från jobb eftersom jag inte sov något samt hostade så att jag kräkte, vilket resulterade i att jag tappade i vikt samt var helt orkeslös. Nog bland det värsta jag varit med om! 
 
Men nu mår jag tack o lov bättre och kan, vad det känns som, börja leva livet igen. Självklart har jag ändå, trots viss brist på energi, hunnit med både jul, nyår, begravning samt barndop. Tuffast har det dock varit att ha energi över till vår lilla prinsessa som för tillfället har mer energi än någonsin och bubblar ur sig nya ord och lär sig nya saker varje dag. Så skönt att äntligen må bra igen och äntligen få leka fullt ut med vårt lilla busfrö!
 
Stor tjej har hon hunnit bli under de här tre månaderna!