Resurrected

Med tanke på hur tyst det har varit här inne kan man nästan tro att jag har gått och dött.. Men nejdå, även om jag har varit väldigt sjuk så lever jag!
 
Ja de senaste tre månaderna har inte varit särskilt roliga vad det gäller hälsan då jag mer eller mindre hostat varje dag. Vid tre olika tillfällen har jag uppsökt läkare för att ta prover samt fått testa ny medicin, dock utan särskilt bra resultat. Jäkligt tufft har det varit eftersom livet och vardagen rullar på även om man inte är på topp. Två veckor var jag t.om. sjukskriven från jobb eftersom jag inte sov något samt hostade så att jag kräkte, vilket resulterade i att jag tappade i vikt samt var helt orkeslös. Nog bland det värsta jag varit med om! 
 
Men nu mår jag tack o lov bättre och kan, vad det känns som, börja leva livet igen. Självklart har jag ändå, trots viss brist på energi, hunnit med både jul, nyår, begravning samt barndop. Tuffast har det dock varit att ha energi över till vår lilla prinsessa som för tillfället har mer energi än någonsin och bubblar ur sig nya ord och lär sig nya saker varje dag. Så skönt att äntligen må bra igen och äntligen få leka fullt ut med vårt lilla busfrö!
 
Stor tjej har hon hunnit bli under de här tre månaderna!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback