Italiensk buffé

Vår plan var nog egentligen att bara ta det lugnt denna söndag men istället började vi dagen med att plocka undan och diska allt från gårdagens 25-årsmiddag. Efter det blev det en ordentlig helgfrukost innan jag och barnen gick en lång promenad medan M gick ut och jobbade på huset. När vi sen kom hem blev det några bullar (det är ju ändå kanelbullens dag) till fika för att sen fortsätta dagen med lek och bus. Så egentligen har det ju varit ganska fullt upp hela dagen och det var därför extra skönt att ingen av oss behövde stå i köket och laga middag eftersom vi istället plockade rester från den goda maten som blev över från igår.
 
Från fördrink till efterrätt körde vi på italiensk tema så till middag blev det en buffé med bl.a. bruschetta, spickeskinka, fyra sorters salami, pastasallad, focaccia, minipajer, tomat- och mozzarellasallad samt minipizzor. Verkade verkligen gå hem hos gästerna!

Kommentarer
Postat av: Bintu Malm Fraser

Kul med Italiensk buffé :-) Då blir det ju lite annorlunda. Annars blir det ju oftast att alla bjuder på samma saker på alla bufféer 0.

2015-10-04 @ 21:41:12
URL: http://bintan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback