Vår kloka, envisa och bestämda dotter

Fredag, lördag och söndag är de tre dagar då Jessica är helt ledig från dagis vilket också innebär att det är de tre dagar som är den största utmaningen på hela veckan. Denna lilla kloka, envisa och bestämda tös behöver hela tiden aktiveras och underhållas därför försöker vi att ha fullt upp hela helgen så att hon inte hinner bli uttråkad.
 
Som denna helgen, som nu ligger bakom oss, spenderade vi genom att på fredagen leka järnet på förmiddagen för att sen på eftermiddag köra till barnens faster för att gå en lång promenad samt fika. På lördagen hade M sen planerat in ett besök på Bordershop i Tyskland men eftersom han då är borta nästan hela dagen bestämde vi att Jessica skulle få följa med eftersom hon bara tycker det är kul att åka båt och titta på folk. Att ha henne hemma en hel dag hade bara blivit stökigt och det hade förmodligen slutat i bråk mellan henne och mig. Been there - done that! Åh så igår efter lek, bus och filmtittande (filmen Frost är typ det enda som får henne att sitta still en längre stund just nu) bäddade jag ner båda barnen i varsin åkpåse i vagnen för att sen promenera ner till Båstad och hälsa på M&M. 
 
Det blev helt enkelt en rätt bra helg ändå trots att vi inte hade särskillt mycket inplanerat utan gjorde små spontana besök hos folk för att vår lilla tjej skulle vara så nöjd som möjligt. Visst funkar det att hitta på en massa saker en hel helg men man (läs: jag och Samuel) blir ganska trötta och spenderar därför oftast våra måndagar, när Jessica är på dagis, med att göra så lite som möjligt!
 
Vår alldeles perfekta lilla prinsessa!
Foto Love by Emelie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback