Födelsedagsfirande

Förra veckan var M's sista semestervecka så samtidigt som vi ville ta det lugnt och njuta av att hela familjen var ledig ville vi ju att han skulle hinna så långt som möjligt på huset innan det var dags att gå tillbaka och jobba. Däremellan skulle vi även hinna med att fira Samuels 1-årsdag samt planera och anordna hans kalas som ägde rum i lördags. Full rulle alltså!
 
I fredags fyllde vår älskade Samuel alltså redan 1 år och efter att ha firat honom med sång och frukost på sängen badade barnen lite då Samuel fick ett badlekland av oss i födelsedagspresent. Därefter gjorde vi oss iordning och packade picknick-korgen full av godsaker innan vi körde till Skånes Djurpark för att fortsätta firandet. Men då jag gick bananas med kameran bland djur och barn kommer bilderna från vår dag där i ett annat inlägg.
 
Frukost på sängen var enligt vår ett-åring en märklig upplevelse, men gurka är ju gott!
 
Samuel tyckte det var lite för kallt för att bada men det stoppade då inte Jessica som bara åkte, åkte och åkte!
 
Åh efter ett par dagars planering, fixande och donande var det sen dags att fira Samuel tillsammans med släkt och vänner. Vi hade gjort det ganska enkelt för oss och beställt en massa olika sorters kallskuret men det skulle ju ändå göras bla potatissallad, såser och grönsallad. Dessutom skulle det bakas bröd, kakor och självklart även en tårta. Men allting blev bra och det blev ett lyckat kalas som firades ute i trädgården då vi redan till Jessicas kalas fått låna ett stort tält av barnens kusiner. 
 
Dukning med det guldiga temat samt delar av middagen!
 
Kalasklädda barn samt tårtan med jordgubbar, choklad samt lemoncurd!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback