Sjukstuga och plockmat

I fredags hade vi helt underbart väder så då passade jag och barnen på att köra ner till M&M så att vi tillsammans med min mormor kunde gå in på badet. Båda barnen badade en hel del men blötdjuret Jessica var värst av oss alla - hon tackade nej till fika för att hon hellre ville bada. Tokunge! Detta resulterade dock i att den lilla förkylning hon dragit på sig under sin andra vecka tillbaka på dagis blev värre. Även jag och Samuel hade fått oss en känga av dagisbacillerna så natten mellan fredag och lördag snörvlade vi alla tre ikapp. 
 
Detta stoppade oss dock inte från att igår åka på utflykt till Danmark som vi så länge lovat Jessica. Både att få åka tåg och att få åka båt stod på tösens önskelista därför körde vi till Förslöv under förmiddagen för att där starta vårt dagsäventyr. Tyvärr gjorde ju inte detta heller våra förkylningar bättre (och inte heller sämre) så idag testade vi på det här med att istället vara hemma och bara ta det lugnt. Än känns det inte bättre så vi testar det imorgon igen!
 
Avslutade helgen gjorde vi med plockmat i form av tacotubs, quesedillas, snittar med rostbiff och remoulad, baconinlindad halloumi, briefyllda crustader med hjortronsylt samt mozarella- och tomatsnittar med parmaskinka. Aptiten är det i alla fall inget fel på trots förkylningar!

Kommentarer
Postat av: a n n i k a

Mums! :D

2016-08-29 @ 19:26:37
URL: http://leavanny.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback