Jobb, skola och förskola

Imorgon är det fredag och då är första veckan tillbaka i verkligheten avklarad! Tråkigt såklart att sommaren börjar lida mot sitt slut men skönt att vara igång med vardagen och rutinerna igen.
 
Jag började arbeta i måndags och tyvärr kändes det inte som jag varit borta från jobb i nästan åtta veckor då allting bara flöt på och jag inte glömt någonting, kom t.om. ihåg alla lösenord och koder! Brukar alltid kännas som att man är ny på jobbet med lite pirr i magen när man kommer tillbaka från semestern men som sagt inte denna gång.
 
Någon som däremot hade lite pirr i magen var Jessica som i tisdags hade sin allra första skoldag! I måndagskväll fick hon själv välja vilka kläder hon skulle ha så på tisdagsmorgonen stod hon en halvtimme innan avfärd färdigklädd och steppade i hallen. Spännande ju! Just första dagen var det ju bara upprop och alla hade någon av sina föräldrar med sig så det var kanske inte förrän igår, onsdag, som det verkligen var på riktigt då det var en vanlig skoldag ensam med sina nya klasskamrater.
 
Det var också igår Samuel gick tillbaka till vardagen och denna gång till en ny avdelningen med nya pedagoger men på samma förskola som tidigare. Han känner också nästan alla barn sen tidigare, många av dem var på hans kalas i somras, så för honom är allt nästan som vanligt. Skönt!
 
Stora tjejen påväg till den årliga skolpicknicken för att träffa sina nya klasskompisar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback