Decemberfirande

Precis som många andra hade vi i december fullt upp och självklart blev det ju också en hel del firande. Lucia, jul och nyår ska såklart firas men även min mormor, min syster, min mamma, min svåger och hans dotter. Varför inte klämma in fem födelsedagar i december också, när vi inte har så mycket annat att göra liksom?! Nä skämt o sido är det ju roligt att träffas och fira födelsedagar men just under årets sista månad känns det inte som vi gör annat än att går på kalas. Dock firade vi inte svågern i år (han fyller år den 25e) eftersom vi firade jul hos oss den 22de och sen firade vi nyår hemma hos dem. På självaste nyårsafton (som redan är för en hel månad sen!) var vi finklädda från topp till tå, åt massor av god mat samt hade en riktigt mysig kväll - precis som det ska vara!
 
Uppklädda och redo för en helkväll!
 
 Tilltugg till fördrinken följt av en morots- och ingefärssoppa med bakad torsk och regnbågsrom till förrätt.
 
Oxfilé på angus med hjortsalciccia och gratäng på rotfrfukter och jordärtskocka till varmrätt innan vi åt en citrontartellete med bär och kanderade nötter till efterrätt.
 
Åh tomtebloss och fyrverkerier vid tolvslaget!

Återupplivad

Det är idag redan två månader sedan jag sist bloggade så jag tyckte det var på tiden att jag tog tag i det igen. Oftast blir det lite längre blogguppehåll då jag inte har något att blogga om eftersom vi helt enkelt inte gjort något utöver det vardagliga. Men de senaste två månaderna har det knappast varit brist på innehåll till bloggen utan snarare brist på tid eftersom vi haft så mycket för oss. Ska därför nu sätta mig och försöka sammanfatta den senaste tiden i ett inlägg som kommer publiceras imorgon. Ha en trevlig kväll så hörs vi snart igen!
 
Trots att det i December var så fullt upp hade vi såklart ändå tid till att dricka varm choklad och bara mysa!