Min syster

Nathalie, älskade Nathalie.
När jag var fyra år kom du till världen och som jag hade längtat. Längtat efter en lillasyster och en alldeles egen liten docka att gosa och leka med. Det var som om en dröm gått i uppfyllelse!
 
Men drömmen om den syster jag skulle växa upp och dela början av mitt liv med gick i kras i samma stund som dina föräldrar valde att gå olika vägar. Den dagen förändrades allt. Istället blev du den flickan som en gång varannan helg bara dök upp hemma hos oss och skulle komma och förstöra i vår "perfekta" familj. Plötsligt var du den som jag bara tyckte var ivägen och bara bråkade med. Nej vi fick verkligen inte alls den starten på vår syskonrelation som jag önskat.
 
Men sen kom dagen då du 15 år gammal flyttade till Falköping för att gå på internat. Det var verkligen startskottet på något nytt för oss. Dina tre år på gymnasiet gjorde väldigt mycket för vår relation då du plötsligt inte bara var en störig lillasyster i mina ögon och jag inte bara var en äldre syster som var lätt att bråka med. Plötsligt var jag den som du ringde när du ville ha tips och råd, både om skolan och det privata. Plötsligt kände jag mig behövd och önskad av dig - det som jag så länge längtat efter.
 
Idag har vi utan tvekan den bästa syskonrelationen man kan tänka sig. Bättre än jag kunnat drömma om! Du är inte bara min syster, du är också en av mina bästa vänner, fadder till min dotter och så älskad av hela min familj. Vi älskar dig så ofantligt mycket och jag skulle aldrig kunna leva mitt liv utan dig. Grattis till dig på din 25-årsdag men grattis till mig som får ha dig som syster! ♥
 
Min fina syster!

Hjälp med huset

Det är när måndagen kommer och man känner sig helt dränerad på energi som man vet att man haft en fullspäckad helg. Egentligen tycker jag inte att vi har gjort jättemycket i helgen mer än att jobba på huset, men det är klart, det kräver ju en hel del energi. Just helgens projekt krävde också lite extrafolk så både Wille och Mille var snälla nog att ställa upp och hjälpa oss. Guld värt!
 
När Nathalie sen också anslutit höll vi kväll för att istället äta en god middag som inleddes med plockmat!

Festligheter

Efter en lång arbetsvecka sitter jag nu äntligen i soffan och njuter av att det är fredagkväll! Pga mycket banarbete på jobb har jag jobbat många fler timmar än vad jag är van vid så nu ska det bli skönt med en ledig helg ihop med min familj. Jag insåg för ett tag sen att det denna sommar har varit väldigt intensivt när det kommer det festligheter eftersom vi antingen haft gäster eller själva varit bortbjudna tio av de fjorton helger som var under juni, juli och augusti. Det är ju visserligen trevligt att träffa mycket folk men jag ser just nu fram emot att bara ha några få gäster över på en mysig middag.
 
Förra helgen var vi t.ex. på kräftskiva som inleddes med tilltugg och femkamp. Roligt!
 
Innan kvällen fortsatte med bad..
 
..så att vi sen skulle vara riktigt hungriga eftersom värdinnan hade gjort sjuttioelva smaskiga tillbehör!