Min syster

Nathalie, älskade Nathalie.
När jag var fyra år kom du till världen och som jag hade längtat. Längtat efter en lillasyster och en alldeles egen liten docka att gosa och leka med. Det var som om en dröm gått i uppfyllelse!
 
Men drömmen om den syster jag skulle växa upp och dela början av mitt liv med gick i kras i samma stund som dina föräldrar valde att gå olika vägar. Den dagen förändrades allt. Istället blev du den flickan som en gång varannan helg bara dök upp hemma hos oss och skulle komma och förstöra i vår "perfekta" familj. Plötsligt var du den som jag bara tyckte var ivägen och bara bråkade med. Nej vi fick verkligen inte alls den starten på vår syskonrelation som jag önskat.
 
Men sen kom dagen då du 15 år gammal flyttade till Falköping för att gå på internat. Det var verkligen startskottet på något nytt för oss. Dina tre år på gymnasiet gjorde väldigt mycket för vår relation då du plötsligt inte bara var en störig lillasyster i mina ögon och jag inte bara var en äldre syster som var lätt att bråka med. Plötsligt var jag den som du ringde när du ville ha tips och råd, både om skolan och det privata. Plötsligt kände jag mig behövd och önskad av dig - det som jag så länge längtat efter.
 
Idag har vi utan tvekan den bästa syskonrelationen man kan tänka sig. Bättre än jag kunnat drömma om! Du är inte bara min syster, du är också en av mina bästa vänner, fadder till min dotter och så älskad av hela min familj. Vi älskar dig så ofantligt mycket och jag skulle aldrig kunna leva mitt liv utan dig. Grattis till dig på din 25-årsdag men grattis till mig som får ha dig som syster! ♥
 
Min fina syster!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback