Början och slutet

I snart elva år har jag från och till bloggat om mitt liv och när jag startade bloggen i februari 2009 var jag en ung student som gick sista året på gymnasiet och därför hade mycket tid men inte överdrivet mycket att blogga om. Idag är jag tjugonio år, jobbar heltid som tågvärd och har en fantastisk familj som jag hittar på massor med mest hela tiden så nu är ju mitt problem att jag har mycket mindre tid för bloggen men också mycket mer att blogga om då mitt liv är betydligt mer innehållsrikt.
 
Förra året blev det t.ex. inte mer än 18 inlägg, varav 6 av dem på hösten då jag egentligen hade massor att blogga om. Men som sagt för lite tid! Dock är ju bloggen, precis som träning, något jag vill ta mig tid till eftersom jag älskar att kunna gå tillbaka och kolla på bilder och läsa om vår vardag och allt roligt vi har hittat på. Det är ju en modern variant av en dagbok!
 
Så återigen försöker jag ta mig i kragen och skaka liv i den här gamla bloggen så att jag både får skriva av mig om olika tankar och funderingar man går och grubblar över men också har något att kolla tillbaka på sen om några år.
 
Tar jag mig tid att blogga tar jag mig också tid att fotografera och på så vis fångar jag också deras uppväxt på bild. Win win!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback