Fredagsmys

Denna fredag har jag varit ledig och då är ju också Samuel ledig. Men eftersom Jessica har skolplikt åker hon bussen till skolan de dagarna jag och Samuel är hemma då jag tycker det är synd att behöva dra upp honom tidigt bara för att vi ska köra henne till skolan. Dessutom kör bussen precis utanför oss och än så länge tycker hon ju att det är spännande att åka buss så varför inte?!
 
Så när vi fått iväg henne till skolan blev det frukost och lite nyhetsmorgon i soffan för vår del innan vi sen körde till Båstad för ett besök på gymmet. Med mitt nya schema på jobb har jag riktigt svårt att få ihop det bra med träning så nu känns det mycket omständigare att bara snabbt och lätt köra inom gymmet innan eller efter jobb. Satte mig dock ner igår och tittade över vilka dagar jag faktiskt kan klämma in ett litet träningspass. Nej jag kanske inte både hinner med löpning och styrketräning men att åka dit och göra något av det är ju bättre än inget alls så med det mindsetet hoppas jag på att februari genererar betydligt fler gymbesök än vad januari gjort.
 
När Jessica sen kom hem chillade vi lite i soffan innan vi lekte fram tills pappan i huset kom hem. Då blev det istället fredagsmys i form av hembakad pizza, handboll (vansinnigt spännande!) och Talang innan barnen däckade i sina sängar. Just om fredagarna försöker vi egentligen komma i säng ganska tidigt allihop eftersom man är trött efter skola och jobb i veckan som gått, men nu ska vi starta ett avsnitt av någon tv-serie och försöka vara vakna till midnatt i alla fall. Detta eftersom jag imorgon jobbar kväll och då behöver vara vaken till två eftersom jag inte är hemma innan dess. Segt för en morgonmänniska som mig vars hjärna brukar lägga ner och checka ut vid nio men men sånt är livet. Ha en fortsatt trevlig fredagkväll!
 
Chèvrepizza med valnötter, salamipizza samt capricciosa med pesto. Mums!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback