Midsommarhelgen

Ja som sagt blev vår midsommar lite annorlunda jämfört med de senaste åren eftersom vi i år firade med kompisar. Men det blev ju bra ändå! Vi körde hemifrån vid tre, strax efter sillalunch och tårta, så firandet inleddes med utelek i form av kubb, pingis och volleyboll ihop med de andra 20 gästerna som också var bjudna. När det sen fram mot kvällen var dags att starta grillarna och börja på middagen öppnade himlen sig (såklart, det är ju midsommar!) så då flyttade vi in där det var dukat vid två långbord. Där inne blev vi sen resten av kvällen, bortsett från lite fotboll och utelek med barnen, innan vi körde hem runt midnatt. Lagom sent att runda av en trevlig eftermiddag och kväll!
 
En massa utelek och grillat till middag är en bra midsommarafton!
 
Sen igår körde vi en riktig hemmadag då vi bara gick och pulade och fixade lite hemma medan barnen lekte iklädda pyjamas hela dagen. Dock la dem pyjamasarna en liten stund efter brunchen eftersom dem då skulle prova alla nya kläder vi uppdaterat deras sommargarderob med. Så under förmiddagen hade vi två lyckliga barn som uppskattade alla sina nya fina plagg! På eftermiddagen hade vi dock två mindre glada barn som är inne i en riktigt tråkig period med väldigt mycket syskonbråk så både jag och Thias lämnade faktiskt hemmet en stund för att få lite andrum. Han begav sig iväg på en löprunda medan jag gick en powerwalk och lyssnade på en podd och när vi sen var hemma ungefär samtidigt slängde vi oss i poolen innan vi klev upp med ny energi. Så kvällen blev sen bra med en riktigt mysig familjekväll med lördagsgodis och film i soffan. Tänk att man ibland bara behöver en liten stund för sig själv!
 
Idag har vi också varit hemma hela dagen då städning och vikning av tvätt (hur kan man ens ha så mycket tvätt att vika!) stod på schemat. Dock hade vi också gäster inplanerat eftersom vi tidigare bestämt att Macce, Sara och Eric skulle komma på besök eftersom de hade vägarna förbi när de varit och lämnat Sanna på sommarläger. Så när de kom lagom till fika blev det kaffe och hembakat innan resten av dagen spenderades med lek, spel och självklart en massa snack innan vi avslutade besöket med middag och efterrätt precis innan de körde hem. Trevligt sätt att avsluta en midsommarhelg på!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback