Vilken början..

Skulle inte vilja påstå att jag är överdrivet nöjd över hur veckan börjat så det känns fantastiskt att det är onsdag och nerförsbacke mot helgen. Det kan ju typ bara bli bättre nu!
 
I måndags hade jag jobbat hela dagen och var efter en händelserik helg ganska trött så det enda jag längtade efter på väg hem från jobbet var att få byta om till myskläder och lägga mig på soffan. Speciellt eftersom jag visste att jag skulle ha hela huset för mig själv då de andra redan hade ätit och skulle vara på fotbollsträning. Men när jag kom hem låg Samuel och sov på hallgolvet och skulle inte alls på någon fotboll då han varit uppe alldeles för tidigt på morgonen och därför nu var övertrött och gnälligare än gnälligast. Så att ge barnen mat och få dem i säng tog verkligen min sista energi och jag hamnade inte i den efterlängtade soffan förrän en timme senare än planerat.
 
Men där hann jag ju inte ligga i mer än en kvart innan Thias kommer upp och berättar att frysen i källaren gått sönder. Vi har nästan all vår mat i frysen på entréplan men i den i källaren har vi all styckglass, all hemgjord saft och alla större saker såsom hela kycklingar och tuppar. Så det var bara till att sätta igång och rodda om i den andra frysen för att rädda det som gick att rädda, det vill säga 14 liter flädersaft som går att frysa in igen, medan vi fick slänga allt annat. Så himla surt att slänga så mycket mat och glass vi bunkrat upp med inför sommaren. Senast i helgen hade vi köpt glass från glassbilen så det slutade med att vi fick slänga närmre tio paket med styckglass då det bara var en enda sörja. Suck!
 
Så jämfört med måndagen är dagens händelse är inte alls så jobbig men rätt så irriterande ändå eftersom jag spenderade hela min förmiddag hemma då jag väntade på en leverans som skulle levereras mellan 8 och 12. När jag tio i tolv var tvungen att köra hemifrån för att hämta barnen, trots att jag inte fått någon leverans, möter jag lastbilen 500 m hemifrån och måste alltså vända hem igen för att snabbt ta emot leveransen innan jag stressar iväg till skolan. Så himla typiskt att jag väntat i fyra timmar och sen kommer han fem (!) minuter innan den utsatta tiden går ut. Älskar man inte såna hemleveranser?!
 
Ja som sagt har jag inte haft den bästa starten på denna vecka men nu kan det ju bara blir bättre och det hoppas jag verkligen också att det blir!
 
Unnade mig en extra god lunch idag när jag insåg att det var lill-lördag och nerförsbacke mot helgen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback